Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam idnetyczny problem jak kolega z tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/96597-server-metin2/

on wstawił SS i wogóle dlatego podaje link.

Zaczęło się od tego że wywaliło Cennetion Refused, potem jak naprawiłem tabelki to popsuła mi się zakładka account i nie mogłem wejść do tabel z kontami, bo wywalał błąd, kazałem naprawić jeszcze raz, no i teraz spotkał mnie ten błąd jak z tematu wyżej: identyczny, a do mySQL nie mogę się zalogować.

Jak ktoś zna rozwiązanie to może liczyć na limit plusów, bo już kiedyś miałem ten błąd i serv od nowa musiał zrobić.

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Hamachi.

Spodziewałem się takich rad jak wyżej, ale niestety pomysł robienia serva od nowa to ostateczność i na to sam wpadłem.

Proszę, pomóżcie :)

Edit::

W najgorszym przypadku z tymi samymi tabelkami to skąd one?

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Nie chcę być pretensjonalny, ale czy jest jakiś odgórny zakaz udzielania odpowiedzi na moje pytania, bo denerwuje już mnnie to że na głupkowate tematy typu "Chcemmmm łann hit kilera na peeeeelaa" niektórzy potrafią odpowiedzieć w ciągu 3sekund żeby nabić posta i plusa.....

Do modka który będzie przeglądał temat:

Dobra walnij kolejnego warna za double posta, co tam przecież zwykły user może czekać tygodniami na odpowiedź i i tak się nie doczeka.(Wiem że w tej sytuacji może być ciężko z wyjściem, co nie zmienia faktu beznadziejnej frekwencji odpowiadania na moje tematy, bo kim ja jestem, nie? Ale jakby Global miał taki problem to połowa z was przeczytała by 100 książek o MySQL tylko żeby się podlizać((nie mówie o wszytkich)) ).

Zbieram raczej +...